wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
22 wrz 21:23
asdas:
2 paź 19:42
dupa:
24 wrz 16:50
pojebaniec: βγπ∞≤≥
3 paź 09:44
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7= kibel
3 paź 09:44
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45
pojebaniec: wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=wykonaj działania na liczbach całkowitych
paulina: wykonaj działania na liczbach całkowitych:a)(−5)+(−7):(−1)−14
b)(−2)*(−4−6)−(4−8)
c)(−4+7)*(11+2)−(−6−3)*(−4−5)
d)−12:(−1−5)+18:(−6+4)
POTRZEBNE NA JUTRO. * znaczy mnożyć
19 paź 15:34
think: kolejność wykonywania działań:
1) działania w nawiasach
2) mnożenie, dzilenie
2) dodawanie odejmowanie
zgodnie z tymi zasadami, spokojnie do jutra z tym się uporasz.
19 paź 15:38
siwa: 3−(−3)−(−3)(3)−(−3)(4)
20 wrz 19:06
nick: −(−2)+(−4)*(−3)+5−7=
3 paź 09:45