matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
sama:
oblicz odległość punktów A=(−3,2), B=(0,3), C=(4,8), D=(−7,−6) od początku układu współrzędnych.
18 paź 14:16
sushi_ gg6397228:
wzor na długosc odcinka znasz
odcinki |AO| |BO| |CO| DO| O=(0,0)
18 paź 14:25