matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
silnie n!(n+1)! i (n-1)!
kszaq:
n!(n+1)! = n!*n!*n < czy to jest dobrze rozpisane
(n−1)!− jak powinno byc rozpisane proszę o pomoc
17 paź 11:16
sushi_ gg6397228:
(n+1)!=
1*2*3*4*...*n
* (n+1)= n!* (n+1) n! * (n+1)! = n! * n ! * (n+1)
17 paź 11:26