matma
sierp: −[16+√100+√1,21*6−0,2]
16 paź 16:44
sushi_ gg6397228:
wskazówki:
| | √121 | |
√1.21=√121100 = |
| |
| | √100 | |
10
0=1
16 paź 16:48
sierp: | | 121 | |
−[17+√ |
| *6−0,2]=−[17+√121/10*6−0,2] |
| | 100 | |
16 paź 17:00
sierp: −[17+72,6+0,2]=−[89,2]=−89,2
DOBRZE?
16 paź 17:02
sushi_ gg6397228:
ile to jest
√121=
16 paź 17:02
sushi_ gg6397228:
−(16+1+ ... − 0,2)
16 paź 17:04
sierp: −(16+1+11−0,2)=−27,8
16 paź 17:06
sushi_ gg6397228:
przeciez tam bylo
√1.21 * 6 to gdzie to poszlo
16 paź 17:07
sierp: −(17+1,1−0,2)= −17,9
16 paź 17:07
sierp: kurde wzorowałem się na tym co ty napisałeś jeszcze raz
16 paź 17:08
sushi_ gg6397228:
robimy 4 podejscie
√1.21 * 6 ile wynosi
16 paź 17:08
sierp: −(17+1,1*6−0,2)=−(23,6−0,2)=−23,4
16 paź 17:09
sushi_ gg6397228:
ok
16 paź 17:12