Wybierz prawidłową odpowiedź.
Rufi: Jeśli A = x : x ∊ N i x ≤ 6,5, to:
a) x = <1, 2, 3, 4, 5, 6>,
b) x = <0,1,2,3,4,5,6>,
c) x ∊Φ
?
16 paź 16:20
sushi_ gg6397228:
jakie sa liczby naturalne mniejsze od 6,5
16 paź 16:21
Rufi: 0? 1 2 3 4 5 6
16 paź 16:22
sushi_ gg6397228:
"0" to zalezy jak sie z nauczycielem w szkole umowiliscie
jedno zaliczaja 0 do naturalnych inni nie
16 paź 16:26
Rufi: A wg Ciebie jak powinny umawiać się nauczyciele z uczniami?
16 paź 16:27
sushi_ gg6397228:
naturalne powinno byc 0,1,2,3,4,5,6...
a jak sie zaznaczy N+ to wtedy 1,2,3,4,5,6....
16 paź 16:29
Rufi: Dzięki za wypowiedź.
16 paź 16:30