matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skad sie wzielo 6x? -24x^3(x-5) + 30 x (x-5)= 6x(x-5)(-4x^2 + 5)= ...
anonim:
skad sie wzielo 6x? −24x
3
(x−5) + 30 x (x−5)= 6x(x−5)(−4x
2
+ 5)= ...
16 paź 13:57
anonim:
dobra juz wiem
16 paź 13:59