16 paź 10:46
sushi_ gg6397228:
to juz bylo wczoraj, poszukaj wczesniejsze posty
16 paź 10:50
Tomek.Noah:
| | pods.* wysokos | |
Pole trojkata to jest P= |
| podstawwa u nas to a−b a h=a−b |
| | 2 | |
| | (a−b)*(a−b) | | (a−b)2 | |
P= |
| P= |
| |
| | 2 | | 2 | |
16 paź 10:50
Tordian: czyli jak to bedzie? to juz jest wynik?
16 paź 10:52
Tordian: moze i bylo wczoraj ale od innej osoby a teraz ja o to prosze
16 paź 10:53
Tomek.Noah: moszesz to rozpisac jak chcesz wynik bedzie wtedy taki
16 paź 10:54