matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
magda:
liczba punktów wspólnych prostej y = −x z wykresem funkcji y = 1/2x
2
− 2x +3 wynosi
15 paź 21:41
sushi_ gg6397228:
narysuj parabole a potem prosta lub rozwiaz uklad rownan y=−x
1
y=
x
2
−2x+3
2
15 paź 21:43