matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wskaż 4 wyrazy ciągu a_2=log_2n, będące liczbami całkowitymi.
EMKA:
Wskaż 4 wyrazy ciągu a
2
=log
2
n, będące liczbami całkowitymi. a
1
=1 a
n
+
1
=5a
n
−3
15 paź 20:47
EMKA:
sorki bez tego a
1
i to co jest pod tym to się tego zadania nie tyczy
15 paź 20:48