matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oceń wartoś logiczną...proszę o pomoc
kasia:
a)3+3=6∧3+7=10 b)9+7=16 lub 4+10=13
15 paź 20:14
Mateusz:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1069.html
dodawac umiesz i sprawdzasz czy zdanie jest prawdziwe czy fałszywe
15 paź 20:22
Mateusz:
A no i to ci sie jescze przyda
https://matematykaszkolna.pl/strona/1071.html
15 paź 20:22