matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f
magda:
okresl funkcje zlozona oraz podac ich dzidziny jezeli f(x)=1/x g(x)=x
2
13 paź 21:18
M:
19 kwi 06:02
M:
23 maj 06:05
Jinxia:
1
f(x)=
D=ℛ\{0}
x
g(x)=x
2
D=ℛ
1
fof=
=x
1
x
D=ℛ
1
fog=
x
2
D=ℛ\{0}
23 maj 08:51