matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Antonina:
1
rozwiąż równanie: −sinxcosx=
4
Proszę o pomoc
13 paź 20:44
Godzio:
1
−sinxcosx =
/ * (−2)
4
1
2sinxcosx = −
2
1
sin2x = −
próbuj dalej sama
2
13 paź 20:47
Antonina:
dziękuje
13 paź 20:48