uprosc
asia: pomocyy
√2+√3 *
4√7−4√3
13 paź 09:22
ania: | | 30√5 | |
b)6√5*13*√25*5=6√5*13*6√5= |
| =10√5 |
| | 3 | |
13 paź 09:46
ania: ups ..błąd...=6√5*13*5√5
13 paź 09:48
mila: 2*51/2* ( 53)1/2=2*51/2*53/2=2*54/2=2*52=2*25=50
13 paź 09:48
asia: robilam ten przyklad tak jak Ania tylko nie bylam pewna czy jest dobrze
13 paź 09:55
ania: zawsze lepiej się upewnić
13 paź 09:57
mila: jeżeli nie umiesz jeszcze na potęgach
| | 1 | | 1 | |
6*√5* |
| *√25*5=6* |
| *√5*5√5=2*5*5=50 |
| | 3 | | 3 | |
robicie błąd
√5*
√5=5
13 paź 10:11
ania: ojej..mila ma rację...a ja mam zaćmienie
13 paź 10:22
13 paź 10:23
mila: przy takiej pogodzie to normalne
13 paź 10:23
ania:
13 paź 10:24
asia: dziekuje dziewczyny za pomoc !
13 paź 10:44