matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak dojść do 8^3 , zle poprzednio dodałem
tomek:
√
8
6
12 paź 20:14
Kejt:
√
8
6
=8
6
2
=8
3
12 paź 20:17
R.W.16l:
√
8
6
=8
6/2
=8
3
=(2
3
)
3
=2
9
12 paź 20:18
mila:
wzory musisz sie nauczyć
√
8
=8
1/2
8
4/5
=
5
√
8
4
√
8
6
=8
6/2
=8
3
12 paź 20:19