matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a,b,c czy d ??
żabolina:
okrąg o środku 0(−1,2) i promieniu 3 ma równanie: a) (x−1)
2
+(y+2)
2
=9 b) (x−1)
2
+(y+2)
2
=3 c) (x+1)
2
+(y−2)
2
=9 d) (x+1)
2
+(y−2)
2
=3
12 paź 17:05
Jack:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1468.html
12 paź 17:07