matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działanie
duo:
wykonaj działanie
2
+3 w nawiasie *x
x
12 paź 16:08
duo:
bardzo proszę o pomoc
12 paź 16:20
mila:
2
2
3x
2+3x
(
+3)*x=(
+
)*x=
*x=2+3x
x
x
x
x
12 paź 16:40
duo:
dzieki
12 paź 17:23