pomoccyyyyY!!
elcia: Błagam o pomoc mam to na jutro zrobić :<
3 * √125 + √24 − √45 − √150=
11 paź 18:39
Ломоно́сов: √125 = √25 * 5 = √25 * √5 = 5√5
√24 = √6 * 4 = √6 * √4 = 2√6
√45 = √9 * 5 = √9 * √5 = 3√5
√150 = √25 * 6 = √25 * √6 = 5√6
Teraz już masz z górki
11 paź 18:50
elcia: wie ktoś jak to zrobić?
11 paź 18:50
elcia: dzięki wielkie !: DDD
11 paź 18:50
elcia: dobrze to zrobiłam?
3 * 5√5 + 2√6 − 3√5 − 5√6 = ........
wyszło mi = 12√5 − 3√6
11 paź 18:55
elcia: ?
11 paź 18:56
elcia: ?
11 paź 18:57
elcia: mógłby mi ktoś to sprawdzić z góry dzięki <3
11 paź 19:05
pozdrawiam: jest dobrze na bank
11 paź 19:10