matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
studentka:
(
√
2*
√
3
)
x
+(
√
2+
√
3
)
x
=4 prosze o pomoc
11 paź 12:32
sushi_ gg6397228:
chyba powinno byc
√
2−
√
3
zauwaz
1
√
2−
√
3
=
√
2+
√
3
podstawienie t= (
√
2+
√
3
)
x
1
+ t =4
t
11 paź 13:00