Wyznacz..
Olek: Wyznacz zbiór wartości funkcji:
a) f(x) = |x| − 1 , x∊ < −2, −1 > v < 0,1 >
b) f(x) = 1x, x∊ < −3, −1 > v < 1,3 )
c) √x , x∊ < 1, 16)
10 paź 22:39
Olek: proszę o pomoc
10 paź 23:17
Jack:
umiesz wykonać wykresy tych funkcji?
10 paź 23:18
Olek: nie za bardzo właśnie. Nie wiem co zrobić z tą wartością bezwzględną w przykładzie a)
10 paź 23:19
Jack:
wiesz jak wygląda wykres f(x)=|x| ?
10 paź 23:19
Olek: nie wiem czy powinienem sie wstydzić,ale nie wiem jak wygląda wykres f(x)=|x|
10 paź 23:25
10 paź 23:27