matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ola:
2* (−1)
5
+ 3 * (−2)
3
* 1/4 do 2 potegi = prosze o pomoc
10 paź 20:26
dero2005:
2*(−1) + 3* (−8)*
1
16
= −2 −
24
16
= −2 −
3
2
= −
7
2
= −3
1
2
10 paź 21:41