matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
SYLWIA1992A:
Punkty A=(1,0), B=(0,1),C=(-1,0),D=(0,-1) SA WIERZCHOŁKAMI kwadratu. napisz równania prostych zawierających boki i przekatne kwadratu ABCD.
3 sty 13:48
SYLWIA1992A:
pomoże ktoś?
3 sty 14:07