matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
MARKO:
A=(-5,6>. B=<-3,10)- DANE Są ZBIORY WYZNACZ ZBIORY AuB, A-B , B-A, A
I
,B
I
, Są TO ZADANIA DLA LICEUM DLA DOROSłYCH
2 sty 23:02
Eta:
ok! A U B= (- 5, 10) A - B = (-5, -3) B - A= (6,10) A
'
= ( -∞, -5> U (6,∞) B
'
= ( -∞, - 3) U <10, ∞)
2 sty 23:10