przedzialy
Szczepan: dane sa przedzialy A=(−∞,m2−6>, i B<m.+∞)
a) dla m=3 wyznacz A∪B,A∩B,A\B
b) wyznacz wszystkie wartosci parametru m dla ktorych czesc wspolna tych przedzialow jest
zbiorem jednoelementowym
10 paź 13:14
M4ciek: No to co za problem?
a)Podstaw m i policz sume,czesc wspolna i roznice
10 paź 13:19
szczepan: a mam zrobione gorzej z b
10 paź 13:20
M4ciek: Nie wiem , Kejt Ci pomoze
10 paź 13:32
Andrzej: a jak do niej napisac..? jakis nr telefonu
10 paź 13:36
M4ciek: 
zaraz tu wejdzie
10 paź 13:38
Andrzej: małżeństwo..?
10 paź 13:41
Bogdan:

Dzień dobry.
Trzeba rozwiązać równanie: m
2 − 6 = m
10 paź 13:43
M4ciek: Dzien dobry
Bogdanie
10 paź 13:47
Bogdan:
Witaj
M4ciek
10 paź 13:51
Andrzej: siemano chłopaki
10 paź 13:52
M4ciek: Czy moglbys mi pomoc w zadaniu ,ktore wkleilem ponizej

?
10 paź 13:52