Rozwiąż wyrażenie
konrad_21:
6 ( 2x + y)m+2
W = −−−−−−−−−−−−−−−− + 2y2 2x+y≠0
−3 (2x+y) m
10 paź 13:00
M:
20 kwi 06:01
Miś Uszaty:
| | 6(2x+y)m+2 | |
W(x)= |
| }+2y2= |
| | −3(2x+y)m | |
| 6(2x+y)m*(2x+y)2 | |
| +2y2=−2(2x+y)2+2y2= |
| −3(2x+y)m | |
=−2(4x
2+4xy+y
2)+2y
2= −8x
2−8xy−2y
2+2y
2=
=−8x
2−8xy=−8x(x+y)
20 kwi 22:06
Nathan Grimes: Witam
W pierwszym składniku (2x+y)m(2x + y)
m(2x+y)m się skraca:
6(2x+y)m−3(2x+y)m=6−3=−2\frac{6(2x + y)
m}{−3(2x + y)
m} = \frac{6}{−3} =
−2−3(2x+y)m6(2x+y)m=−36=−2
Zatem:
W=−2+2y2−3(2x+y)mW = −2 + \frac{2y
2}{−3(2x + y)
m}W=−2+−3(2x+y)m2y2
czyli:
W=−2−2y23(2x+y)mW = −2 − \frac{2y
2}{3(2x + y)
m}W=−2−3(2x+y)m2y2
by:
https://geometrydash-lite.io
15 maj 06:10
6 lip 13:17
emotionfencer: Addicted to Geometry Dash! The fast−paced gameplay and killer soundtrack keep me hooked for
hours. One more try… just one more!
https://geometry-game.io
28 lip 09:17
robertwarden: Thank you for this valuable solution. I was finding this everywhere on the internet.
https://cocmods.com/
15 gru 14:19