matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!:(
Dziewczyna:
:( Jas ma o 25%wiecej pieniedzy niż Krzyś. O ile procent Krzyś ma mniej pieniędzy niż Jaś?
10 paź 11:40
voltage:
100%− K 125%− J =>1,25K=1J
1J
K=
1,25
K=0,8J , czyli Krzyś ma 20 % mniej pieniędzy.
10 paź 11:58