zyga: Bardzo prosze
2 sty 21:31
Eta: O co prosisz? bo nie wiem
2 sty 21:32
zyga: Proszę o wyliczenie dziedziny
f(x)=x-ln(x+1)
2 sty 21:32
Basia:
ale o co Zyga ?
2 sty 21:32
Basia:
Eta już tu jest to ja sobie idę do innych, pa, pa
2 sty 21:33
zyga: tak sie skupilem na proszeniu, ze zapomnialem umiescic tresc
2 sty 21:33
Eta: Własnie pisałam ,że Basia na "czacie"
2 sty 21:34
Basia:
x+1 > 0 bo logarytmujemy tylko liczby dodatnie
innych zastrzeżeń nie ma czyli
x> -1
D=(-1; +∞)
2 sty 21:36
Eta:
No dobrze D= (-1 ,∞) bo x+1>0
2 sty 21:38
Eta:
Ooo! Basia już dała odp

czyli nie ma co wiecej sie upewniać!
Obydwie odp dobre!
2 sty 21:39
zyga: Dziekuje bardzo
2 sty 21:42