witek: Witek dla ADM

Dzięki bardzo za tamto zad. a mozesz mi to sprawdzić
(sinα+cosα)
2-2sinα*cosα=sin
2α+2sinα*cosα+cos
2α-2sinα*cosα=sin
α+cos
α=1
a z tym rombem to muszę jeszcze pomyśleć
2 sty 21:12
Eta: Ok!

W prawdzie nie jestem Adam
2 sty 21:15
witek: dzięki eta
2 sty 21:30
adm: Eta, ja też nie jestem Adam tylko Ania, a mój nick to adm... takie od słowa administrator
z przyzwyczajenia, choć na tym forum nim oczywiście nie jestem..
2 sty 22:27
adm: Witku tak jak Eta mówiła wg mnie też jest dobrze
2 sty 22:28
witek: ok. dzięki adm. ale z tym rombem nie mogęgo rozwalić ale dzięki
2 sty 22:48