matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
malowana:
√
2+
√
3
*
4
√
7−4
√
3
9 paź 17:43
M:
21 kwi 06:26
M:
22 maj 07:11
malowana lala:
(2−
√
3
)
2
=7−4
√
3
4
√
(2−
√
3
)
2
=
√
2−
√
3
√
2+
√
3
*
√
2−
√
3
=
√
4−3
=1
22 maj 15:01