re
ptasie:): pomocy zapisz w postaci jednej potegi
1{64*33*3−5{ kreska ulamkowa {82*81*2−6 }
2{64*33*3−5{ kreska ulamkowa (82*81*2−6 }
9 paź 17:28
think: ptasie, pokombinuj nad jakimś lepszym zapisem, bo w tej postaci to nawet nie będę zgadywać co
tu trzeba zrobić.
9 paź 17:45
M4ciek: 1.
| 64*33*3−5 | | 26*3−2 | |
| = |
| = |
| 82*81*2−6 | | (23)2*34*2−6 | |
| | 26*3−2 | | 26*3−2 | |
= |
| = |
| = |
| | 26*2−6*34 | | 20*34 | |
| | 26*3−2 | | 1 | |
= |
| = 26*3−6 = ( |
| )−6*3−6= |
| | 34 | | 2 | |
9 paź 17:47
think: | | 2 | |
( |
| ) 6  |
| | 3 | |
9 paź 17:50
M4ciek: | | 2 | |
( |
| ) 6  |
| | 3 | |
9 paź 17:51