Wyrazenie.......
Misia: | | x−1 | | x2−4 | |
Wyrazenie |
| * |
| dla x= 4 ma wartosc: |
| | x−2 | | x2−1 | |
A) 0 B) 1
15 C)
32 D)6
8 paź 19:12
think: Misia w miejsce x−a podstaw 4
| 4 − 1 | | 42 − 4 | |
| * |
| = .... |
| 4 − 2 | | 42 − 1 | |
8 paź 19:13
TrolleY: albo się pomyliłem albo źle przepisałaś zadanie, albo... żadna z odp nie jest poprawna
8 paź 19:15
Kejt: pomyliłeś się
8 paź 19:16
TrolleY:
8 paź 19:16
TrolleY: ale gdzie?
8 paź 19:17
Jack:
nie stresuj
TrolleYa,
Kejt
8 paź 19:19
8 paź 19:20
Kejt: | 6 | | 1 | |
| =1 |
| głuptasie  |
| 5 | | 5 | |
8 paź 19:20
think: Trolley ok policzone, ale jak zamienisz wynik na ułamek właściwy to nawet znajdzie się na to
dobra odpowiedź
8 paź 19:21
Kejt: przepraszam, musiałam
8 paź 19:21
Jack:
8 paź 19:22
TrolleY: a źle spojrzałem

wybaczcie

nie zauważyłem tej jedynki
8 paź 19:22