matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
iga:
wyznacz zbiory AnB, AuB, A\B. B\A A=N, B=(−
∞
,5>
8 paź 17:26
TrolleY:
A∩B = {0;1;2;3;4;5} A∪B = (−
∞
,5>∪{6;7;8;9;...} A −B = {6;7;8;9;10;...} B −A = (−
∞
;5)−{0;1;2;3;4} albo (−
∞
;0)∪(0;1)∪(1;2)∪(2;3)∪(4;5)
8 paź 18:23