matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
anna:
jeżeli x=log
√
2
64, to: a.x=4 b. x=8 c. x=10 d.x=12
7 paź 22:01
M4ciek:
log
a
b=c ⇒ b=a
c
7 paź 22:03
TrolleY:
√
2
x
= 64 2
x/2
= 2
6
7 paź 22:03