Wartość bezwzględna pomocy!!!!!
kasandra: jak to rozwiązać

:
a) Ix−1I+2Ix−
52I=8
b) x
2−3*IxI+2=0
c) 3x
2−2*IxI=0
d)Ix−1I=2Ix−
52I≤8
e) x
2−3*IxI+2≤0
f) −x
2+5*IxI−6>0
7 paź 19:37
TrolleY: umiesz rozwiązywać na przedziałach?
7 paź 19:58
kasandra: tak
14 paź 15:20
konicz: ale tu nie ma przecież przedziałów tylko wartości bezwzględne
14 paź 15:22
konicz: a sorry
dobra są też potrzebne
14 paź 15:23
konicz: a sorry
dobra są też potrzebne
14 paź 15:24
konicz: a sorry
dobra są też potrzebne
14 paź 15:24