sin (-510)
beti: Jak obliczyć sin (−510)

Nie mam pojęcia Pomóżcie proszę
6 paź 21:34
beti: Podpowiedzcie mi proszę z jakich wzorów mam korzystać...?
6 paź 21:36
beti: Pomóżcie mi proszęęęęęęęęęęę
6 paź 21:39
beti: Pomóżcie mi proszęęęęęęęęęęę
6 paź 21:39
beti: Pomóżcie mi proszęęęęęęęęęęę
6 paź 21:39
beti: Pomóżcie mi proszęęęęęęęęęęę
6 paź 21:39
beti: Pomóżcie mi proszęęęęęęęęęęę
6 paź 21:40
think: sin(−510o) = −sin510o = −sin(2π + 150o) = −sin150o = −sin(180 − 30) = −sin30o = ....
6 paź 21:42
beti: Dziękuję bardzo think
6 paź 21:47
think: 
proszę, tylko się nie zapędzaj z tymi buziakami bo ja też jestem dziewczyną
6 paź 21:47