Łukasz obliczyć pochodną funkcji: y=√cosx , y=4√tgx , y=tg4√x , y=sinex prosił bym o pomoc jeszcze w tych 4
przykładach
2 sty 16:52
Eta:
Łukasz!
Wszystkie funkcje złożone!
Ten typ już wielokrotnie Ci przedstawiałam!
Policzysz z pewnością! Wierzę,że dasz radę !
Pochodnąpierw. znasz pochodne f. tryg . też

Chwilowo nie mam czasu

Napisz jakie masz wyniki i potwierdzimy poprawność obliczeń!
Ok?
2 sty 16:57
Łukasz obliczyć pochodną funkcji: zobaczę co da się zrobic, później napiszę wyniki
2 sty 17:10