Stola: Logarytmy. Ktoś ma jakiś pomysł?
| | 3 | |
3 do potęgi [ |
| −log32*log2√6 ] |
| | log√63 | |
Sory ale nie umiem tego inaczj zapisać
5 paź 20:46
think: | 3 | | log√66√6 | |
| − log32*log2√6 = |
| − log32*log2√6 = |
| log√63 | | log√63 | |
| | log3√6 | |
log36√6 − log32* |
| = i w tym momencie powinnaś sobie z tym poradzić |
| | log32 | |
śpiewająco
5 paź 20:51
Jack:
ja inaczej bym zrozumiał opis
Stoli
5 paź 20:53
Stola: a skąd Ci się to wszystko nabrało?
5 paź 21:06
Stola: ?
5 paź 21:30
think: rozpisałam tylko potęgę

jak ją policzysz do końca to zostanie Ci tylko
3
log3x = x
5 paź 22:56