matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Log
Dwiekropki:
Proszę o sprawdzenie: log
3
(1/27)+ 2 log
1/14
1= =log
3
3
−3
+ log
1/14
1
2
= =−3+0=−3
5 paź 10:46
mila:
dobrze
5 paź 11:15
Dwiekropki:
dzięki. : )
5 paź 11:23