matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POLE
proszę o pomoc :):
Oblicz pole zacieniowanej figury: a) Dane: a=6 Pw=?
4 paź 21:26
proszę o pomoc :):
b) Dane: r=4 Pw=?
4 paź 21:32
proszę o pomoc :):
c) Dane: a=1 pw=?
4 paź 21:37
proszę o pomoc :):
proszęęę o pomoc
bardzooo
4 paź 21:38