matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
ilak:
5
2
+5
x−2
+5
x−4
...=
√
100 * 5
x
+5
/24 q=1/25 5
x
* 5
2
/24 = p{100 * 5
2
+5)/24 5
x
* 5
2
=
√
100 * 5
x
+5
//
2
5
2x
* 5
4
=100*5
X
+5 t=5
x
t
2
* 625 −100t−5=0 t
2
*125 −205−1=0 t
1
=25 5
x
=25 x=2 a ma wyjsc x=0....gdzie mam znowu blad?
4 paź 19:22