matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potrzebna pomoc z prawdopodobniestwa na wczoraj
aga:
losujemy jendą kare z talii52 kart. oblicz prawdopodobnienstwo wyciagniecia a)asna lub króla b)kiera
4 paź 18:06
mi:
8
P(A)=
52
13
1
P(B)=
=
52
4
4 paź 18:44