matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
błagam.
justyna:
dla jakich wartości parametru α rozwiązaniem układu równań jest para liczb x,y spełniająca warunek x(2)+y−1=0 xsinα−ycosα=1 xcosα+ysinα=0 mam dziś okropny sprawdzian jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę.
4 paź 01:24