.
anonimowa: To znowu ja xDD
jak to obliczyć?
6 do 15 * 36 do 12 * 9 do − 19 : 8 do 13 =
OO
do − potęgi <3
3 paź 17:55
anonimowa: wie ktoś jak to zrobić?
3 paź 18:38
think: wiem, ale nie zrobię póki się nie wysilisz i nie napiszesz tego porządnie.
3 paź 18:45
anonimowa: 615 * 3612 * 9−19 : 813 =
<3
3 paź 19:09
Godzio:
6
15 * 6
24 * 3
−38 * 2
−39 =
6
15 + 24 * 3
−38 * 2
−38 * 2
−1 =
3 paź 19:14
anonimowa: w książce mam wynik 3 :<
wie ktoś jak to zrobić?
4 paź 14:48
Maciek: To widocznie zle przepisalas przyklad
4 paź 15:15
think: Maciek widocznie to się Godzio pomylił

6
39 *3*3
−39*2
−39 = 6*{39}*6
−39*3 = 3 błądzik w drugiej linijce.
4 paź 15:17
think: Ale Maciek Twoja wiara w Godzia. . . bezcenna i wzruszająca
4 paź 15:29
Godzio:
hehe
4 paź 15:31