matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
Waldek:
I
1
2
x−4I=2
3 paź 15:39
Kejt:
1
I
x−4I=2
2
1
1
x−4=2 v
x−4=−2
2
2
x=... v x=...
3 paź 15:40
Maciek:
1
I
x−4I=2
2
1
1
x−4=2 v
x−4=−2
2
2
1
1
x=6 v
x=2
2
2
x=12 v x=4
3 paź 15:41
Waldek:
dzieki
3 paź 15:43