LUSIA12: 2
-(1-2x) +2x=112(2x-1)(2x+1)
1 sty 18:25
Eta:
Co Lusia? Już Ci napisałam,że maszbład

-(1 -
4x +4x
2) +2x = 11 -(4x
2 - 1)
- 1 +4x - 4x
2 +2x = 11 -4x
2 +1
6x = 13 /: 6 to x = 13/6 = 2 i 1/6
1 sty 18:30
Basia:
coś mi się zdaje, że Eta już Ci to pomagała rozwiązać
poszukaj w swoich poprzednich wpisach
i sprawdź czy to co tu napisałaś na pewno jest ok.
nie brakuje tam po lewej jakiejś potegi ?
a ta po prawej to co ? 1122 ?
1 sty 18:32
LUSIA12: kobiety dzięki już Was nie męczę pa
1 sty 18:35
Basia:
masz bakałarzu za swoją fatygę
1 sty 18:43
Eta: A no mamy

.... iii tam!..... przeżyjemy
1 sty 18:49