matematykaszkolna.pl
Eta: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! dla Wszystkich użytkowników tego forum ... życzy wyżej podpisana!emotikonka
1 sty 16:24
Basia: Dziękujemi i wzajemnie!
1 sty 16:31
Basia: Cześć Eta, jak samopoczucie po balu?
1 sty 16:34
Eta: Superrrrr! Masz na myśli bal " forumkowy" ?emotikonka
1 sty 16:37
Basia: U mnie też super, chociaż wyobraź sobie, że mi stare dżinsy w tę sylwestrową noc ze sznurka ukradli (nie mamy strychu, jak zapewne sie domyślasz). Nie zepsuło mi to humoru.
1 sty 16:52
Basia: Jasne, że "forumkowy" i .....nie tylko
1 sty 16:52
Eta: Ktoś musiał jednako dbać o "linię" <mruga" rozmiar mu pasował to i sie załapałemotikonka Żartuję ! Ludzie jak widać do wszystkiego " zdolni" Skoro stare ! ... to zyskasz! .... "połówka " kupi noweemotikonka Chyba Ci to odpowiada!
1 sty 17:05
Basia: Właśnie tak sobie pomyslałam, czyli jak zwykle "nie ma tego złego...."
1 sty 17:13
Eta: Zastanawiam sie kiedy P. Jakub ... napisze do nas,że zaśmiecamy forumemotikonka No ale "bezrobocie" .... zadanek jak nie ma , tak nie ma ! a coś trzeba robić emotikonka
1 sty 17:18
asia: Dziękuje za pomoc Eta. emotikonka
1 sty 17:22
asia: dzięki twojej pomocy... rozwiązałam zadanie...
1 sty 17:23
Basia: No może w Nowy Rok nam wybaczy. Od jutra będziemy grzeczne
1 sty 17:46
Jakub: Nie napisze bo takie wpisy też lubi czytać emotikonka Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
1 sty 19:56
Eta: Superrr! Od jutra się poprawimy! emotikonka Wszystkiego naj.. naj... w Nowym Roku! Pozdrawiam!
1 sty 20:01
anmario: To może ja też nieśmiało.... Wasze zdrowie emotikonka Szczęśliwego Nowego emotikonka przy czym ja osobiście poprawię się dopiero od poniedziałku, sorki emotikonka
1 sty 20:05
Eta: No dobrze !..... i .. trzymam za słowoemotikonka
1 sty 20:25