matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hp:
pilne! poprosze o rozwiazanie
x + x
2
/2 + x
2
/4 +...=3x+1/3
wielkie dzieki!
26 lut 17:00
xcvxc:
5
2
27 lut 17:19
Sitta:
q=1/2
S=a
1
/(1-q)
x+S=3x+1/3
27 lut 18:52