zadanie
Bernadetta: 3log0,4 2 − log0,4 3 *log3 125 prosze o wytłumaczenie zadania i rozpisanie
30 wrz 19:44
Bernadetta: czy jest ktos kto porafi logarytmy
30 wrz 20:00
Eta:
| | log0,4125 | |
zatem: log3125= |
|
|
| | log0,43 | |
| | log0,4125 | |
3log0,42− log0,43* |
| =
|
| | log0,43 | |
= log
0,42
3 − log
0,4125= log
0,48125= log
0,40,064=
3
bo (0,4)
3= 0,064
30 wrz 20:01
Kejt: 3 log0,42=log0,4...
30 wrz 20:01
Did: hej
1 lis 15:24
1 lis 15:44
log 2:
1 maj 21:02
log 2*log (2(1/2))*log4=0:
1 maj 21:04
Mhrok: Hejka ^^
11 paź 16:37