matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
domcia:
1
2
3
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− 2
1
9
*0,225+(58
4
15
−56
7
24
):
4
5
=
29 wrz 19:27
M:
22 kwi 10:14
π:
mianownik = 2,94375 bo na tym poziomie jest znak "=" jak i cały ten post
22 kwi 12:17