matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dla jakich wartosci parametru m
Locke:
Witam. dla jakich wartosci parametru m równanie |(m+1)x|=1 |x| ma rozwiazanie ? dzięki bardzo za info
28 wrz 11:13
think:
jaki tam jest wzór funkcji
|(m + 1)x| = 1 ? czy też |(m + 1)x| = 1 + / − |x|
28 wrz 11:34