oblicz wartość wyrażenia
Bas: Oblicz wartość wyrażenia (bez kalkulatora!):
√6662+8882
27 wrz 19:49
Kejt: √6662+8882=√2222*32+2222*42=√2222(32+42)=...
dokończ.
27 wrz 19:51
ce es:
= √(666 + 888)(666 − 888)
27 wrz 19:53
Maciek: ce es gdzie tam masz (a2−b2) ?
27 wrz 19:54
Bas: w zyciu bym na to nie wpadła ; o
27 wrz 19:56
ce es: sory pomyłka, za późno juz dla mnie, za bardzo schematycznie podchodze
27 wrz 19:56
Maciek: Spoko tez sie juz myle
27 wrz 19:56
Eta:
Echhh

888
2= 111
2 *8
2 666
2= 111
2*6
2
√6662+8882=
√1112( 62+82)= 111
√36+64=...... dokończ
27 wrz 19:57
Bas: dziękuję!
27 wrz 19:59
Kejt: pff.. u mnie jest mniej liczenia
27 wrz 20:03